YouTube mijn eerste filmpje

YouTube mijn eerste filmpje

Mijn eerste YouTube filmpje is een feit!

Echt super spannend maar wel heel erg leuk. Ík had het filmpje goed voorbereid door een lijstje te maken met onderwerpen waar ik over wilde vertellen. En ik had alle spulletjes die ik wilde laten zien klaar liggen.
Het filmpje gaat over handwerken (mijn grootste hobby) en de knusse spulletjes uit mijn webshop. Een echt 'verkoop' filmpje wilde ik niet maken en ik hou heel erg van handwerken dus daar kan ik veel over vertellen.
En ja toen ben ik maar gewoon gaan kletsen alsof ik tegen een vriendin aan het praten was. Dat is de kunst, niet nadenken maar gewoon gaan praten. Ik moet eerlijk zeggen dat het mij best goed af ging. En ik vond het ook nog leuk om te doen. 
Na het opnemen van het filmpje was ik echt trots op mezelf. Het plan was om voor het filmpje foto's te plaatsen met een muziekje eronder. En aan het einde van het filmpje wilde ik eindigen met een eindbeeld. Helaas lukte mij dit niet zo snel waardoor ik had besloten om het filmpje maar zonder dit alles de wereld in te slingeren.
En wat een leuke reacties heb ik gekregen! Super leuk om te horen dat iedereen er met plezier naar gekeken heeft. Dit smaakt natuurlijk naar meer.
Inmiddels ben ik plannen aan het maken voor een tweede filmpje en ben mij aan het verdiepen in een programma waar je filmpjes mee kan bewerken.
Hopelijk gaan mijn filmpjes er dan nog mooier en professioneler uitzien.

Ik zal hieronder in het kort de onderwerpen benoemen:

 Handwerkjes die ik af heb:
Penelope Spencer 2x van Mooi van Draad

Easypeasy ribbelsjaal van It is a Sarah

Waar ik mee bezig ben:
- Granny Square deken

Nieuwe projecten:
MKAL Westknits - Stephen West 

Sokken via de online breicampus van Mirjam Molenbeek 
Polswarmers uit het boek breiprojecten uit noordelijke landen

Notitieboeken die je kan gebruiken als handwerkboek:
Roger la Borde

- A-Journal

Spulletjes uit mijn webshop:
Washi-tape en stickers 
Bordjes van Bij Elske
Projectbags 

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Kijk hier het filmpje

Mocht je nog vragen hebben dan kan je mij ook altijd mailen op info@lievia.nl

Bedankt voor het lezen en kijken.

Tot de volgende keer.

Liefs Lize

 

Voor meer leuks neem eens een kijkje in de webshop!

Volg Lievia ook op instagram 

Terug naar blog