Wie ben ik?

Ik ben Lize, een moeder van twee lieve dochters met een droom;

Een eigen winkel!

Als kind speelde ik vaak winkeltje, met gebruikte cadeaupapiertjes en zakjes. Zo kon ik uren spelen.
Na al die jaren bestaat mijn winkel echt!

Handwerken en papier, daar kan ik niet zonder. 
Ik hou van structuur en overzicht. Notitieboekjes in allerlei uitvoeringen kunnen mij hierbij helpen. En dan is het natuurlijk wel zo leuk als die notitieboekjes er heel gezellig uitzien. En heeft het boekje een simpele uitstraling dan pimp ik het boekje op met leuke stickers en washi-tape. Als echte papierliefhebber hou ik van de geur van drukwerk. Ik kan geen boekje aan mij voorbij laten gaan zonder eraan te ruiken. Met als gevolg dat ik een hele verzameling heb met de mooiste notitieboekjes. En vind ik het bijna zonde om erin te schrijven. Een 'vers' boekje geeft zo'n fijn gevoel, alsof de wereld nog voor je open ligt.

Rust en ontspanning vind ik in handwerken. Een fijn handwerkje in combinatie met een lekker kopje thee en een mand vol met wol geeft mij het ultieme gevoel van knusheid. Die ene mand, die eerst gevuld is met bolletjes wol, verandert daarna op een magische manier in een prachtige trui. Dat je dit voor elkaar kan krijgen met breinaalden en bolletjes wol vind ik heel bijzonder!

Maar een knus gevoel zit in meer dingen om je heen.
Kaarsen zorgen ervoor dat het huis er gezellig uit gaat zien. Door de geur van heerlijke zeepjes waan je je in een veld vol bloemen. Een koffertje met mooie wolletjes of handwerkspulletjes zorgt voor een knus handwerkplekje. Mooie dromerige ansichtkaarten die je in je handwerkboek kan plakken zorgen voor een magisch gevoel als je het boek doorbladerd. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Je hoeft het niet groots te zoeken, het zit juist in de kleine dingen.
Ontdek de knusse wereld van Lievia en zoek gezellige spulletjes bij elkaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en volg mij op Instagram.
Op mijn blog vind je leuke artikelen om te lezen.
Heb je nog vragen neem dan contact met mij op.


Veel plezier met rondkijken!

Liefs Lize